fbpx

Briller og glas

Hos Brillebutikken Tarm finder du altid nye, moderne brillestel til konkurrencedygtige priser. Når man skal have nye briller, kan det godt være en jungle, at finde det helt rigtige stel. Med vores mange års erfaring inden for optikerfaget, gør vi vores bedste for at guide dig i den rigtige retning.

Vi tager på brillemesser i ind- og udland, eksempelvis København og Paris hvor vi søger inspiration og køber stel hjem til forretningen. Ofte køber vi kun et stel hjem af hver slags. Det betyder at vi har stor udskiftning af vores sortiment, og at du sældent vil møde det samme stel på gaden.

Har du selv har fundet et brillestel, som du godt kunne tænke dig? Så kom forbi i butikken, så tager vi kontakt til producenten, og så undersøger vi om vi kan hjælpe dig.

Trænger du til et venligt spark for at blive fornyet. Så hjælper vi dig gerne ud over kanten.

Har du brug for arbejdsbriller?

Flere og flere, har brug for specielle briller, i forbindelse med deres arbejde. Vi sælger og udmåler til både skærmbriller, sikkerhedsbriller og andre specialbriller.

Vi er medlem af Dansk Erhvervsoptik

Glas

Når du har fundet det helt rigtige stel, så skal det rigtige glas også vælges. Vores priser på glas er altid konkurrencedygtige, dette kan vi være fordi vi handler direkte med producenten.

Som selvstændig optikerforretning, er vi ikke forpligtet til at skulle handle med bestemte brilleglas producenter. Derfor vælger vi altid den producent, og de glas som vil give det bedste resultat for den enkelte kunde.

Hvis du har spørgsmål vedrørende briller, arbejdsbriller eller brilleglas? Så kontakt os endelig! Vi er altid klar med gode råd og vejledning.